Witaj !

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

xDemon - opinie
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: xDemon - opinie

xDemon - opinie 5 mies. temu #3589

Wrażenia z lokalu xDemon w ZG.

Osoby, które pierwszy raz przyszły do XDemona miały poważne problemy z wejściem do niego. Ciągnęły drzwi od strony parkingu, później drzwi po których idzie się po schodkach do sal VIPowskich (są zamknięte w środy) a ostatecznie stawały na parkingu i się rozglądały. Oczywiście grupy, które wysiadały z autobusu nie miały tego problemu gdyż zawsze jakiś przewodnik się znalazł.

Sam się bardzo zaskoczyłem, że wchodzi się od strony sklepu chińskiego...

Wchodzimy do lokalu, drzwi się same otwierają jak w hipermarkecie i na dzień dobry 3 ochroniarzy w czarnych gajerkach kasujących bilety, obok oczywiście kasa, nie da się wyczuć ile jest osób gdyż trzeba wejść po schodach do góry aby dojść na sale.

Tu niestety nie przewidziano potrzeby stworzenia podwójnych drzwi z tzw. wiatrołapem jak ma np. Heaven. Mimo, iż bawimy się piętro wyżej dziewczyny skąpo ubrane odczuwają nieprzyjemny chłód.

SZATNIE
--------------------------
1 Szatnia, 3 szatniarki wieszają nasze kurtki na drewniane wieszaki biorąc 2 złote za każdą kurtkę.

SALE
Idziemy na salę, prostokątne z kolumnami, wszystko obite pleksą i podświetlane diodami led, w moim odczuciu demon wygląda jak taki pomost pomiędzy heaven a nowym studio dodając odrobinę lemoniady - czyli standard nowych klubów.

3 Sale muzyczne to prostokąty z kolumnami, środek parkiet, do okoła siedliska.

JEDZENIE
Jest również salka wydzielona z posiłkami. Tam aż 4 miłe panie czekały z nadzieją na kolejki tłumów, jednak pierwsze dni otwarcia nie cieszyły się powodzeniem jedzenia, ludzie zwiedzali, pili, bawili się, szkoda było czasu jeść czy też może bali się, że drogo?
Zjeść ciepły posiłek mięsny można już od 10 zł: mięso mielone wołowe z warzywami...

PIWO
----------------------------
Ceny piwa są nieco droższe od Heaven, jednak tańsze niż w Pinacoladzie. Za pół litra Warki zapłacimy 6zł, Żywiec 7zł, sok gratis. Ku mojemu zdziwieniu podano mi nawet słomki do wyboru, gdzie w innych klubach musiałem przeciskać się w inną część baru...

No to po wypiciu piwka szukamy toalet:

TOALETY
----------------------------
WC - idąc do pisuaru po raz pierwszy trzeba uważać aby się nie obsikać... ze śmiechu!
W trakcie siusiania patrząc na pisuar zauważamy napis
"Trzymasz w swojej ręce cały świat"
To słowa rozpoczynające informację o ochronie środowiska, mniejszym zużyciu wody - gdyż te pisuary nie spłukują się, tak więc nie warto szukać przycisku czy też liczyć na samoczynne spłukanie. Każde kolejne siki zalewamy kolejnymi, obrzydziło mnie to no ale czego się nie robi dla ochrony środowiska...

Muzyka
-----------------------------
3 sale więc muza różna, ale...

BIAŁA SALA
-------------------------------
to muza którą znamy z pinacolady, lemoniady, zawitał również live act w postaci bębenka i trąbki. Chciałbym poznać historię koszulki trębacza a dokładniej jej napisu. Z tyłu miał nadruk ze swoim imieniem i słowem "napierdalaj". Wyglądał co prawda na ospałego lub zmęczonego więc może ten napis miał go zachęcać do pobudzenia?
Niskie stoliki wciśnięte między białe kanapy do tego stopnia, że siedząc w głębi musisz się rozkraczyć bo stopa rozmiaru 45 w tą przestrzeń nie mieści się... no ale lepiej ciaśniej ale więcej miejsc siedzących.
Ta sala nie przypadła mi do gustu...
Gdy wychodziłem koło 3ciej leciał Feel, dziewczyny przy szatni śpiewały a mi się włosy jeżyły...

Czarna sala
------------------------------
Tu kompletnie nie pamiętam muzy.

Duża sala
-------------------------------
Muza zbliżona do tej co w Heaven jednak w delikatniejszej wersji i z dużym dodatkiem muzyki którą słyszymy na radiu ESKA !
Ostatnio w zg zauważyłem straszne parcie na tych panów z trąbkami. Liczyłem na to, że ma swoją salę na której będzie trąbił dlatego z niej wyszedłem. Fajne, miłe, robi wrażenie ale nie lubię osobiście. Duża sala najbardziej mi się spodobała ale jak pan z trąbką przyszedł i na nią i świetny mój ulubiony utwór zaczął przeciągać trąbką to myślałem czy nie skoczyć do Pinacolady po ananasa i nie wepchać mu go w trąbkę.
No ale oczywiście mój ulubiony kawałek trafił na stół rzeżniczo-djski i tak do Dj pociał go tak, że kojarzyłem z niego pierwsze 10 sekund i ostatnie 5 sekund. Każdy Dj gimnastykował się żyjąc chyba jeszcze sobotnią imprezą z FTB?

PAPIEROSY
-----------------------------------
Zapytałem pewną miłą barmankę na białej sali gdzie można palić. Nowy klub, nowa ekipa, nie wiedziała, skonsultowały się 2 i stwierdziły że na sali dużej ale jest zamknięta, później doszła 3cia miła barmanka i okazało się, że jest jeszcze miejsce przy whisky bar, to część przelotna między salami.
Tak więc przynajmniej 2 punkty dla palaczy są: duża sala klimatyzowana (tak mocno klima działa, że aż na początku było zimno) i na Whyski Barze.
UWAGA: można kupić papierosy w klubie !!!

PŁATNOŚCI KARTĄ
-------------------------------------
Zapłaciłem za wstęp, wcześniej paczkę fajek, kupiłem 2 x po 2 napoje, zamawiam kolejne, otwieram portfel i zonk! Pusto!
Odruchowo zapytałem czy można płacić kartą, a tu miłe zaskoczenie - TAK!
Dzięki temu nie musiałem zmywać szklanek czy też podłóg
Bardzo fajnie, że można płacić kartą, dzięki temu klienci nie odczuwają limitu pieniężnego i wydałem znacznie więcej niż planowałem! Może to źle? ;/

Jak stracić zęby w xDemonie:
-----------------------------------------
Nie mam tu na myśli żadnych bijatyk a zęby można stracić i to jedynki będąc kobietą.
Tak więc przestrogę warto przeczytać:
Duża sala, zejście po 4 schodkach w stronę baru, niby podświetlone ale podświetlenie widzą tylko wchodzący, schodząc nie widać stopni schodów. Siedziałem sobie akurat przy barze i w pół godziny 3 wywrotki.
Na dodatek płytka z 4 stopnia nachodzi na podłogę tworząc 5 schodek wielkości 8mm co wystarczy aby potknąć się...

Zachęcam samotnych chłopaków siadać w to miejsce a gwarantuję, że dziewczyny na obcasach będą same wpadały w ramiona a nawet wbijały się zębami w przyrodzenie!

FALUJĄCA PODŁOGA
-------------------------------------------
Nie wiem czy to nowy pomysł przywieziony zza zagranicy czy też murarz-tynkarz-akrobata nie korzystał z poziomicy. Jeden z parkietów opada delikatnie w dół w formie basenu i jedno z przejść również. Nie przewrócimy się oczywiście ale po kilku piwach ma się dziwny efekt lecenia do przodu i zdeptywania.

Whysky Bar
-------------------------------------------
Tu można palić i ... "fazować"
Spójrz na pionowo rozświetlone diody w whyski bar i obejrzyj się w prawo. Sprawdzane u 2 osób - delikatny zawrót głowy, zaznaczam że u jeszcze trzeźwych osób, co dopiero po procentach.

OCHRONA
--------------------------------------------
Chodzą w czarnych garniturach, było na tyle spokojnie, że pozwolili sobie na pisanie smsków i chodzenia z rękoma w kieszeniach...
Tu w odróżnieniu od Heaven nie wykręcają nadgarstków aby przybić pieczątkę.
Są zdecydowanie mniej napakowani.
Wbrew temu co pisała Gazeta Lubuska żadnej zadymy nie spotkałem...

DOJAZD
-----------------------------------------------
Miodzio, można dojeżdżać autobusami na imprezę i wracać nocnymi.
Taksówki stają w samych drzwiach, niedaleko są również postoje.

Trafiłem na miłego taksówkarza, który chyba wziął mnie za turystę albo nowego w zg i chciał pokazać całą zieloną górę w drodze powrotnej jednak musiał się zadowolić tym co mu rzuciłem a nie tym co mu wyszło na liczniku w wyniku próby naciągnięcia kilometrów
Mówił, że koledzy pod Heaven mają 3 razy mniej kursów niż pod xDemonem.

TANCERKI
-----------------------------------------
Tu są całkiem jakby inne zwyczaje. Ci, którzy liczyli na panienki w lateksach czy spódniczkach, które nie zasłaniają pupy nie doczekali się.

W linku poniższym zdjęcie tancerki:
a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/...221_1157531971_n.jpg

KABARETY
------------------------------------------
W niedzielę planują od 16 wieczorki kabaretowe organizować. Kawon nie będzie zadowolony...

PODSUMOWANIE
----------------------------------------------
Bardzo fajnie dla każdego klubowicza, że ma kolejny lokal do wyboru i to w nowoczesnym standardzie.

Bardzo wysoki poziom wizualny, nie ma tandetnych kul dyskotekowych z lat 80' czy też czerwonych kropek kręcących się w kółko jak w jednym z 3 zielonogórskich klubach. Oświetlenie to głównie podświetlane stoliki, kolumny, sporo ruchomych głów świecących. Dobre nagłośnienie a co najważniejsze nie za głośne - można rozmawiać. Ceny do przyjęcia. Niestety konkurencja odczuła weekend otwarcia i środę niesamowicie mocno, w tym również Heaven.

Przyjemnie, planuję ze znajomymi przyjść jeszcze prywatnie...
Ostatnio zmieniany: 5 mies. temu przez ndi.

xDemon - ZDJĘCIA 5 mies. temu #3590

Galeria Zdjęć z imprezy dostępna w poniższym linku:

www.facebook.com/media/set/?set=a.336067...480207110&type=1

Już niedługo pojawią się również na freeNight.pl

DJ INOX to koń trojański 5 mies. temu #3591

DJ Inox z X-Demona zaraża nie tylko swoją muzyką!
To prawdziwy demon!
A dokładniej koń trojański!

Wchodząc na stronę www.djinox.pl zostajesz wirusa - konia trojańskiego zgodnie z apletem Avast!

Zdjęcie w załączniku.
Załączniki:

Odp: xDemon - opinie 5 mies. temu #3592

w środę była dziewczyna z nadwagą, niby wszystko ok nie mam nic przeciw ale dekolt tak wielki założyła, stanik o 3 rozmiary mniejsze, cycki to jej wypływały na około 5-8 cm ze stanika, no wyglądało to obrzydliwie...
jej dekolt wyglądał jak grube dupsko, jak skakała to było widać jak fałda uderzeniowa płynie bo jej cycach, no to było ochydne...

xDemon - ZDJĘCIA 5 mies. temu #3593

xDemon - Dariusz Łokietek - kłamca czy bohater zg? 5 mies. temu #3594

Sprawę pobicie w xdemonie nagłośniła strasznie gazeta lubuska. Sam obity Dariusz Łokietek lat 23 oficjalnie pokazał swoją buzię na GL i gazeta podała publicznie tak więc zgodził się na to.

Za rzucanie kuflem i uderzenie jakiegoś kolesia uważam że słusznie dariusz oberwał jeśli to jest prawda!

Przyjrzyjmy się jednak sprawie nieco bliżej i zastanówmy:
- na jakiej podstawie GL twierdzi, że go ochrona pobiła? Zeznania żony nie są wiarygodne...

Zapewne Dariusz miał wiele wyświetleń na nk a dla tych którzy nie wiedzą podaję zdjęcia
Oczywiście zdjęcia są własnością Dariusza który publicznie zamieścił je w nk również dla nieznajomych
Załączniki:
Ostatnio zmieniany: 5 mies. temu przez argentyna.
Za tę wiadomość podziękował(a): wiktor

Odp: xDemon - opinie 4 mies., 3 tyg. temu #3596

W związku ze współpracą xDemon i freenight został wysłany newsletter z zapowiedziami imprez.
Z 16 tyś wysłanych zapowiedzi otrzymaliśmy 2 listy w odpowiedzi, o bardzo płytkiej treści:

Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. "xdemon to banda frajerow i nie zycze sobie zaproszen do tego kurwidolka"
Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. "pierdolcie sie z tym demonem bandyci"

wstyd wysyłać listy z własnej skrzynki jeśli takim językiem się operuje, a za oskarżanie kogoś od bandytów trzeba mieć dowody albo w sądzie można skończyć i będzie się płaciło demonowi odszkodowanie
Ostatnio zmieniany: 4 mies., 3 tyg. temu przez ndi.

xDemon - wyrzuca gości bez kurtek 3 mies., 2 tyg. temu #3597

Witam serdecznie. Wczoraj tj.28.01.2012 po raz pierwszy odwiedziłem szanowny klub X-Demon i niestety z chęcią będę odradzał ten klub znajomym i ludziom. Otóż z początku imprezowania w Demonie było naprawdę spoko. Dobra muzyka dobre drinki nom ale do momentu kiedy mnie wyrzucono bez kurtki z powodów nie fortunnego zbicia szklanki na dwór gdzie smagał okropny mróz sielanka zanikła.Szedłem spokojnie z koleżanką kiedy ktoś mnie szturchnął i zbiłem drinka, wtedy jeden z panów w czarnych koszulach i marynarkach rzucili się w moją stronę i bez żadnych ceregieli mnie wyrzucili na mróz. Ripostowałem aby oddali mi chociaż kurtkę to nie chcieli mnie wpuścić. Dopiero jak wziąłem znajomego wróciłem tam jeszcze raz inny z ochroniarzy łaskawie oddał mi kurtkę.Oczywiście ja tak tego nie zostawię już protokół został zgłoszony. Albo szanowne szefostwo Demona uczuli tych panów co pilnują imprezy, albo niech ich wymieni na porządniejszy bo zdaje się że oni są z leszna więć nic dziwnego jak tak jest. Panowie ochroniarze z tego klubu to banda, nie będę już ich wyzywał, ale tym co zrobili mi wczoraj mogli zagrozić mojemu życiu, bo mogłem zamarznąć, więć zrobię wszystko aby Demon za to odpowiedział bo widzę że ten klub jest po prostu nie w odpowiednim miejscu i nie odpowiednim czasie. Do widzenia. Przypomnę wniosek do Policji dzisiaj został złożony.
Ostatnio zmieniany: 3 mies., 2 tyg. temu przez ndi.
Za tę wiadomość podziękował(a): Ryba

xDemon - wyrzuca gości bez kurtek ? 3 mies., 2 tyg. temu #3598

widze, standardowa metoda działania panów z "xclusive clubu", kolega mial podobna sytuacje, wiec mysle ze to nie jedyne takie przypadki.
Ostatnio zmieniany: 3 mies., 2 tyg. temu przez ndi.
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 1.55 sekundy

E-SYSTEM24 strony www, pozycjonowanie, sklepy internetowe