Witaj !

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Lemoniada i nowi Dje
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Lemoniada i nowi Dje

Lemoniada i nowi Dje 1 rok, 6 mies. temu #3187

od miesiaca sa nowi dje w lemo, straszna padake puszczają

Odpowiedź:Lemoniada i nowi Dje 1 rok, 6 mies. temu #3188

To było do przewidzenia..Ralf Night Lover to chodzący talent...Nikt tutaj nie jest tak uzdolniony...Bez niego Lemo upadnie i to szybko..

Odpowiedź:Lemoniada i nowi Dje 1 rok, 6 mies. temu #3189

Zależy jak definiujesz "padake" ??? Bywałem w Lemo za czasów "kadencji" Rafała i naprawde szło się nieźle pobawić. Najbardziej zaskakiwało, że nawet muze której nie lubię potrafił tak "ubrać" że ją zjadałem i dobrze trawiłem. Ale Rafał to ktoś inny niż tylko DJ. Bycie rezydentem polega również na prezencji. Rafał był twarzą Lemo i ludzie zawsze wiedzieli co będzie, że będzie fajnie. Potrafił przyciągnąć ludzi swoją charyzmą. A byłem ostatnio w Lemo i grali nowi Dj'e Obiektywnie stwierdzam, że muza grana przez nich była naprawdę dobrej jakości i nie ma się do czego przyczepić... jednakże odnosiłem, za każdym razem gdy tylko na nich spojrzałem, wrażenie, że w ogóle nie pasują do Lemo. Dj to nie tylko ręce i głowa, gdzie głowa podejmuje decyzje o kolejnym kawałku, a ręce odpowiednio ją mixują. Trzeba też być komunikatywnym. publika musi mu zaufać, żeby się dobrze bawić. Niestety CI goście zupełnie tam nie pasują w sensie wizualnym. Wyglądali na "puszczaczy Hitów" w jakimś wiejskim klubie... okropnie zdziwiony byłem jak usłyszałem, że bardzo dobrze radzą sobie z klubową muzą Morał tej bajki jest krótki i niektórym znany : wtedy dobrze się bawisz, kiedy jesteś pijany Wtedy cały obiektywizm znika i przestajesz zwracać uwagę na DJ'a i muzyka płynniej wchodzi w ucho

Odpowiedź:Lemoniada i nowi Dje 1 rok, 6 mies. temu #3203

Ibiza w Lemo bardzo fajnie wypadła, frekwencja idealna, muzyka naprawdę przyjemna i znane hity.

Odpowiedź:Lemoniada i nowi Dje 1 rok, 6 mies. temu #3204

Bylem, tanczylem ......grał Damuz. Fajna muza

Re:Lemoniada i nowi Dje 11 mies., 3 tyg. temu #3460

co w lemo słychac? nie widac zadnych zdjęć...
są ludzie? gdzie zapowiedzi imprez mozna znalezc lemo?
Ostatnio zmieniany: 11 mies., 3 tyg. temu przez dzaga69.

Re:Lemoniada i nowi Dje 10 mies. temu #3483

jak zapewne większość zauważyła Dj Damuza nie spotkamy już w Lemoniadzie, teraz dla nas gra Dj Torres

Ostatnio zmieniany: 10 mies. temu przez ndi.

Re:Lemoniada i nowi Dje 10 mies. temu #3491

no widzę, że syn Parówy Dj ARCa ze Studia poszedł jego śladami.
Technicznie jest bardzo dobry, raz słyszałam jego występ w lemo

Re:Lemoniada i nowi Dje 9 mies., 4 tyg. temu #3504

torres to swietny dj ! zajebiscie gra dobra muza mozna sie pobawić.
Ostatnio zmieniany: 9 mies., 1 tydzień temu przez ndi. Powód: skrócony na prośbę malvy

Re:Lemoniada i nowi Dje 9 mies., 4 tyg. temu #3505

a czemu twierdzisz, ze nieuczciwy?
jakieś pokrycie na słowa czy tak poprostu?

Re:Lemoniada i nowi Dje 9 mies., 4 tyg. temu #3508

pomińmy osoby ze zdjęcia bo nie o to chodzi ale spojrzcie na wystrój lemoniady ktory był na halloween i jeszcze przez miesiac co najmniej bodajrze...

czarna folia, wiocha, paskudne, to standard meliny a nie lemo...

Re: Lemoniada i nowi Dje 9 mies., 3 tyg. temu #3509

a ja mam swojego faworyta wsrod djo, którego parokrotnie widzialem w Lesznie:) , wiem ze w piatek tez bedzie !!! Moze Lemoniada odzyska swoj blask ! bo przeciez kiedys byla bardzo klimatyczna miejscowka z pieknym i delikatnym housem .

Re: Lemoniada i nowi Dje 9 mies., 3 tyg. temu #3513

wakacje Senso Mielno-cykl autorskich imprez w sobooty
wakacje Paradise club -Miedzyzdroje -wszystkie Piatki
22 i 23 Kwietnia -Rich and Pretty club -Warszawa
21 Maj-Lordi's club-Łódz

w kazdy czwartek od 18-20 w Radio Zielona Góra audycja "House Music FM"na 97,1 FM Zapraszam do sluchania.

oto najnowszy track wydany przez My Music Polska.

youtu.be/-IB4HKnCte8

oddaj glos na:
United Music FT Nick Sinckler- My Life
www.glosuj.my-music.pl

Radio MyMusic

p.s domyslam sie ze po moim wpisie rozpeta sie cyklon..i bedzie duzo jadu..itp...
ale coz forumowicze to kochaja..-)
Ostatnio zmieniany: 9 mies., 3 tyg. temu przez ndi. Powód: Usunięte na prośbę autora

Re: Lemoniada i nowi Dje 9 mies., 1 tydzień temu #3518

poszedłem do lemo 29 kw na housexxx party.
Gościłem od 00:00 do 1:30, przez ten czas grało 2 Djów a Andy von Paramu chodził koło Djki i zagadywał panienki oraz odgrywał rolę papieża i pozdrawiał ludzi będąc na parkiecie... ;/
nie doczekałem się go w akcji.,. ot taka gwiazdeczka

Re: Lemoniada i nowi Dje 6 mies., 3 tyg. temu #3534

Wczorajsza noc w Lemoniadzie (15/06 piątek) Petarda !!! Mega muza:) Stary dobry Lemo Style!!! Szacunek dla dj-a za imprezę na poziomie !!!! Pozdrawiam!!!! i oby dalej się tak dobrze działo w lemoniadzie ! Pozytywne zaskoczenie !

Lemoniada - Torres odszedł... 4 mies., 3 tyg. temu #3560

Godzinę temu Dj Torres na swoim oficjalnym koncie na facebook powiadomił, że rozstaje się z klubem. Pozostaje nam podziękować za dobrą nutę i życzyć dalszych sukcesów !
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 2.42 sekundy

E-SYSTEM24 strony www, pozycjonowanie, sklepy internetowe